• My Image
  • My Image
  • My Image


BIGBAND THE BLACK PEARLS bestaat uit een enthousiaste club van zo'n 25 muzikanten komende uit de omgeving Brabant en Gelderland:

Stacks Image 573

VACATURES
Zelf altijd al in een Bigband willen spelen? Dat komt goed uit! Wij hebben op dit moment nog plaats voor een…
- 1e Trompettist(e)
- Zangers / Zangeressen

Een goede instrumentbeheersing en het lezen van bladmuziek is wel een vereiste, maar we vinden het ook belangrijk dat er een klik is. Lijkt het je wat? Aarzel niet en meld je aan en klik hier. Wil je ons eerst horen en zien? Elke vrijdag staat de deur voor je open van 19:30 uur tot 21:30 uur in het ’t Wapen van Wanroij’.

Dirigent

Onze huidige dirigent heeft aangegeven in de loop van de eerste helft van dit jaar te willen stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent.

Wat zoeken wij?

Je hebt bij voorkeur een (conservatorium) opleiding voor directie. je hebt ervaring in of belangstelling voor het bigbandrepertoire. je kan voor optredens een uitgebalanceerd programma samenstellen, daarbij rekening houdend met de capaciteiten van de huidige bezetting en aansluitend bij de ambities van de band. Je weet de repetities op een educatieve manier, maar ook met humor te leiden. Je hebt een coachende stijl en je kan met verschillende niveau's binnen de band omgaan. De band hoopt in jou iemand te vinden die een klik heeft, makkelijk aanspreekbaar is, enthousiasme over kan brengen, over leidinggevende capaciteiten beschikt en actief betrokken is bij de jaarplanning.

Interesse?

Wil je met ons plezier beleven aan het musiceren en het ontwikkelen van de band, stuur dan jouw motivatie en CV voor 1 februari naar infotheblackpearls@gmail.com. ook vragen of meer informatie kan je via het bovenstaande mailadres opvragen.

BEZETTING
Dirigent:
VACATURE
Zang:
Ilse Tonn
Silvana Hessels
VACATURE
Geluid en techniek:
Wil Peters-Rit


Trompetten
VACATURE
Frank Mertens
Dorethé Derks
Suzanne Siroo
Pieter de Haan

Vacature : 1e Trompettist(e)

Trombones
Hans Brouwers
Joris Albers
Martien Knoops
Joost van Gerwen
Oda De Kort

Saxofoons
Alt - Sax :
Anke van den Heuvel
Rosie Lelivelt
Mandy Peters-Rit


Tenor - sax:
Margo Emons
Tonnie Knoops
Bart Waijers

Bas - Klarinet :
Rik Albers

Bariton Saxofoon:
Ronald vd Endt

Ritmesectie
Bram de Koning : Gitaar
Henri van de Boogaart : Basgitaar
Ton de Boer : Toetsen
Leon Claassen : Drums/Percussie
John van den Heuij : Drums/Percussie