• My Image
  • My Image
  • My Image

Vriend/Donateur

We willen graag muziek maken, swingende optredens geven en het publiek laten genieten. Daarom bieden we je de gelegenheid om ‘Vriend’ te worden van Bigband The Black Pearls.
Als vriend heb je een aantal voordelen. Zo wordt je op de hoogte gebracht van onze optredens. Je krijgt korting op een kaartje bij door ons georganiseerde optredens met entreé. Je krijgt naamsvermelding op onze website en Facebook pagina(evt. met logo) en je wordt één keer per jaar uitgenodigd om in informele sfeer onze repetitie bij te wonen. Dus, wil je ons helpen en wil je meer betekenen voor de bigband? Je steun in de vorm van een gift van € 30,- per jaar is dan van harte welkom!

Draag je ons een warm hart toe, maar heb je geen bedrijf en wil je liever niet met naam vermeld worden? Geen probleem hoor! Je kunt er ook voor kiezen om alleen donateur te worden en alleen te genieten van de voordelen van ‘Vriend’ van The Black Pearls, die jij aantrekkelijk vindt! En het bedrag staat uiteraard niet vast, dat mag altijd meer zijn.

Wil je vriend worden of wil je meer informatie hierover neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier.